Over het Koekjeslab

bouwplaat-granola-koekje
Koekjes. U denkt wellicht dat u alles wel weet over koekjes, maar het tegendeel is waar. Het Koekjeslab wil nieuwe smaken en mogelijkheden onderzoeken en realiseren. Het liefst stellen we voor alle goede doelen een uniek koekje samen. Een koekje om donateurs te bedanken. En om horeca en bedrijven de mogelijkheid te geven een bijzonder koekje bij de koffie/thee aan te bieden en zo tegelijkertijd een goed doel te steunen. Daarnaast ontwikkelen we koekjes op maat voor evenementen, feesten en bruiloften. Als uitnodiging, bedankje of om op een originele manier een boodschap onder de aandacht te brengen.

Sinds 4 januari dit jaar ben ik voor mijzelf begonnen om een idee waar ik al geruime tijd mee rondloop te verwezenlijken. Wellicht heb je het ooit in een film gezien: padvinders die langs de deuren gaan om koekjes te verkopen. Ik vind dit een prachtig beeld en vroeg mij af waarom dat er niet is in Nederland.

Mijn idee is nu om dit onder de naam Koekjeslab voor elkaar te krijgen. Om 1x per jaar met padvinders langs de deuren te gaan om koekjes te verkopen. Maar niet zomaar koekjes. Koekjes met smaak, die speciaal ontworpen zijn om diverse goede doelen extra onder de aandacht te brengen en hun doel te ondersteunen.